Temiz Gemlik için bir telefon kadar yakınız


Gemlik’in tüm sokakları pırıl pırıl
Gemlik sokakları belediye ekiplerince düzenli olarak yıkanıyor.
Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Gemlik’in çeşitli mahallelerindeki sokakları düzenli olarak yıkayarak çevrede toz, toprak ve insan sağlığına zararlı kalıntıların oluşmasını engelleyerek çevre ve hava kirliliğinin önüne geçiyor.
Son dönemde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Gemlik Belediyesi ilçemizde çevre temizliğine yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor. Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün yerinde takip ettiği ve belediye ekiplerince devam eden sokak yıkama işlemlerinde Gemlik’in özellikle cadde aralarında kalan sokaklarının periyodik temizliği yapılarak Gemliklilere daha temiz ve düzenli bir çevrede yaşama imkânı sağlanıyor.
Devam eden temizlik çalışmaları ile ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçemizin çehresini değiştirecek peyzaj çalışmaları, park ve bahçe düzenlemelerinin yanı sıra temizlik faaliyetlerinin de aralıksız devam edeceğini söyledi.
Sertaslan şöyle konuştu, “Gemlik Belediyesi olarak son dönemde gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler ile hemşehrilerimizden olumlu dönüşler alırken ilçemizin düzen ve temizliğine ilişkin çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Merkezden uzak köylerimizde yol, park ve bahçe çalışmalarımızın yanı sıra merkez mahallelerimizde de temizlik faaliyetlerine ağırlık verdik. Yaz aylarında biriken toz, toprak ve evsel atıkların olumsuz durumlara neden olmaması için temizlik ekiplerimiz çalışmalarına hızla devam ediyor. Ayrıca hemşehrilerimizin gerek sosyal medya, gerek Whatsappihbar hattımızdan bizlere ulaştırdıkları taleplerini de hızlıca çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Arzu ettiğimiz düzenli ve temiz Gemlik’e ulaşmak için belediyemiz canla başla çalışmaya devam edecek.”




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski