Şamil YİĞİT'le yeni Ak parti

Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Yeni Yönetim Listesini Belirledi.
Yeni dönemde İlçe başkanı olarak Mehmet Şamil YİĞİT, görevlendirilmişti. Teşkilatın içerisinden gelen ve ilçemizde Serbest İnşaat Mühendisliği yapan Yiğit, genç, yıpranmamış ve tabana dokunabilecek bir isim. Tevazu, samimiyet ve gayretle Gemlik için çalışabilecek bir başkan olarak heyecanla karşılanmıştı.
Gemlik Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, tarafından hazırlanan yeni yönetim listesi Ak Parti Genel Merkezi tarafından da onaylanarak ilçeye gönderildi. 
Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaparak 2002 ruhuyla 2023 hedeflerine uygun çalışmalarına başlayacak.
Partinin vefa, gelenek ve yenilik vizyonu üzerinden hareket eden Yiğit'in listesinde eski ve yenilerin yer aldığı geniş bir siyasi yelpazede isimler mevcut.
Yeni listede; Şamil Yiğit'in yanı sıra, Ferhat Özyılmaz, Alpaslan İlgin, Ömer Bayrak, Alpaslan Ağır, Osman Alemdar, Melike Şubaşı, Serkan Polat, Kerim Bayoğlu, İsa Fırtına, Ümmühan Yıldız, Orhan Ayaz, Bilal Yıldız,  Osman Arslan, Süleyman Çevik, Yalçın Kurt, Sevgi Demir, Levent Aydın, İsmail Topkaç, Yusuf Şahinoğlu, Ali Uslu, Osman Kırca, Yasemen Koruç, Özden Beki, Nejla Akbulut yer aldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği talimat ile Teşkilatımızda kendi içimize dönerek kırgın ve küskünler ile barışacağız. 
Hiç vakit kaybetmeden 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşacağız. Kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmeyeceğiz.
Teşkilat içerisinde kucaklaşma toplantıları düzenleyeceğiz 
Partiden uzak kalan isimlerin yeniden çalışmalara dahil edileceğiz. 


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski