Gemlik'in altın kızları rakip tanımıyor

Gemlik Belediye Spor Atletizm Takımı İzmir’de yapılan yarışmalarda 2 şampiyonluk ve bir ikincilik elde ederek büyük başarı gösterdi. Atletizm Federasyonu tarafından hafta sonu İzmir’de organize edilen federasyon deneme yarışlarına 46 ilden 670 sporcu katıldı. Antrenör Burhan Gümüş yönetiminde şampiyonaya giden Gemlik Belediye Spor Atletleri büyük göz doldurdular.
Nefesleri kesen yarışmalarda tartan pistin tozunu atan Fatma Ulutaş 200 metrede Türkiye Şampiyonu, 100 Metrede de Türkiye ikincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Gülle Atmada da büyük başarı elde eden takımımızdan Firdevs Güngör 10 metre 98 santimetrelik atışıyla Türkiye Şampiyonu oldu.
Antrenör Burhan Gümüş, sporcularıyla gurur duyduğunu dile getirerek, İzmir’de büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Milli Takıma Atletizmin her branşında sporcu hazırlamak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Burhan Gümüş, Bursa ve Gemlik’in adını birçok şampiyon sporcu çıkararak duyurmaya devam edeceklerini söyledi. Belediye Spor ve Gemlik Belediyesi yönetimine de teşekkür eden Gümüş, Fatma Ulutaş ve Firdevs Güngör’ün Gemlik’in gururu sporcular olduğunu ifade etti.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski