Yıldız ‘Bende Varım’

Yıldız ‘Bende Varım’

       Saadet Partisi Gemlik ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, parti genel merkezinin Ankara’da satın alınan genel merkez binası için yardımda bulunduklarını açıkladı. Başkan Yıldız yapmış olduğu açıklamasında şu sözleri söyledi.
İMAN VE İMKAN MESELESİ.
       ‘Malumunuz üzere bu sene içerisinde Ankara Balgat’ta bulunan genel merkez binamız tabiri caizse sayın Fatih Erbakan’ın gaspına uğramıştır. Gasp diyorum; çünkü bu binanın sahibi Fatih Erbakan değil, çoluğunun çocuğunun rızkından keserek Milli Görüş’e hizmet etmek amacıyla bağış yapmış bu davaya gönül vermiş Erbakan Hoca’nın gerçek öğrencileri milli görüş erleri SAADET PARTİLİLER’dir. Milli Görüş’e yapılan bu saldırılar her ne kadar ilk değilse de son da olmayacaktır; bizim Allah’a ve davamıza inancımız tamdır iman varsa imkan da vardır.’ Şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.
KAMPANYAYA KATILIM BÜYÜK OLACAK.
       ‘Milli Görüş davamız kurulduğu ilk günden beridir aynı çizgide ve kararlılıkta devam etmektedir ve sonuna kadar da devam edecektir; çünkü davamız Allah’ın davasıdır. Bu günlere gelinceye kadar gerek içeriden gerek dışarıdan ve bilhassa parti içerisinden bu davaya zarar vermeye kalkanlar büyük bir yanılgı içerisindedirler. Zararı görenin Milli Görüş değil kendileri olduklarının farkına en kısa zamanda varacaklardır. Sonuç itibariyle SAADET PARTİ’si yeni bir genel merkeze kavuşmuştur ve bunda aziz milletimizin katkısı büyüktür. O gün olduğu gibi bu günde Milli Görüş’çülerin birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarıyla davamıza sahip çıkmaları sevincimizi artırmıştır. Bu vesile ile Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak bizde elimizden geleni yapıyor ve ‘BEN DE VARIM’ kampanyamıza katılım sağlıyoruz. Kampanyamıza katılım sağlamak isteyen değerli halkımızın da aşağıdaki banka hesaplarına para yatırabileceklerini belirterek kendilerine şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.’ Şeklinde sözlerini noktaladı.

KUVEYT TÜRK GEMLİK ŞUBESİ
Alıcı adı: Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı
IBAN:TR74 0020 5000 0085 8359 0000 01
Hesap No:8583590

KUVEYT TÜRK BALGAT ŞUBESİ
Alıcı Adı: Saadet Partisi Genel Merkezi
IBAN:TR24 0020 5000 0009 2615 7000 03
Hesap No:926157-3

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski