Gemlikspor, için elektriğe suya 5 TL zam

Merhaba Gemlik halkı, Gemlikspor için bir önerim olacak su ve elektrik Gemlikspor için 5 TL zam önerisi sunuyorum Çünkü ilçemizdeki futbolun gelişmesi için maddiyat ihtiyaç var . Gemlik Meclis üye kararıyla suya 5 TL ilave katkı. Sadece Gemlik için futbol için TEDAŞ'ta konuşup Onun da bir yönetim kurulu yaparsa Gemlikspor adına bir katkı payı 5 TL için böyle bir önerim sunuyorum Ne dersiniz?

Spor Gemlik için artı bir avantaj kazanır neden derseniz gençlerimiz alkol ve uyuşturucuya kötü alışkanlıklardan uzak durur ve Gemlik'te Futbol Spor alternatif gelişecektik. Gemlik gençleri de kötü alışkanlıktan kurtulur Gemlik'i zeytin başkenti olarak biliniyor neden futbol başkenti olarak bilinmesi 5 TL büyük bir para değil ama olmayan için büyük para, Yani bir paket sigara parası bile değil 5 TL O yüzden hep birlikte futbola katkınız olsun diye bu öneriye desteklerinizi bekliyorum.

2 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Ben destekleyemem..sonra futbolcuların afadersin bi yerleri jalkiyor biz para vercez onlar orda burda yicek .yok kardesim gemlikspor kalkıncak ise kimsede 5 krs gormeden bileğinin hakkı ile oynayıp kazansın.

    YanıtlaSil
  2. Ne alaka gemlik spor için 5 TL suya elektitiğe zam genlikte ihtiyacı olan aile için yapılsın gemlik sporun kasasına giren gelir vadandaşa hissemi verilecej

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski