GEMLİK'TE KAN DONDURAN CİNAYET: 65 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU
Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşanan vahşet kan dondurdu. 65 yaşındaki bir kadın, evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olay, Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi Yavuz Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 65 yaşındaki Fatma Ekinci'nin eşi Cuma namazını kılmak üzere evden ayrıldı. Kısa bir süre sonra eve gelen yakınları, yaşlı kadını kanlar içinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.
Karşılaştıkları korkunç manzara sonrası yakınlarının ihbarı üzerine, olay yerine hızla polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerde, Fatma Ekinci’nin hayatını kaybettiği kesinleşti.
Olay Yerinde Detaylı İnceleme
Cinayet mahallinde yapılan ilk tespitlerde, talihsiz kadının boğazının kesilerek vahşice katledildiği ortaya çıktı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, sokağı güvenlik çemberine alarak evde ve çevrede detaylı delil çalışması gerçekleştirdi.
Polis Fail veya Faillerin Peşinde
Cinayetin aydınlatılması için hızla harekete geçen emniyet güçleri, bölgedeki tüm güvenlik kamerası ile Mobese kayıtlarını mercek altına aldı. Ekipler, vahşi cinayeti işleyen zanlı ya da zanlıların kimliklerini tespit edip yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
