AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Taşar’dan, Aksu Köylüleri Derneği’ne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

 


Gemlik’te sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri arasındaki etkileşim hız kesmeden sürüyor. AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar, olağan sürecini tamamlayarak yeni yönetimini belirleyen Gemlik Giresun Dereli Aksu Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne tebrik ziyaretinde bulundu.

Dernek lokalinde gerçekleşen ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Taşar, derneğin yeni başkanı Salih Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir sohbet havasında geçen buluşmada Taşar, yeni Başkan Karataş'a ve ekibine "hayırlı olsun" dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Taşar, sivil toplum kuruluşlarının Gemlik'teki birlik, beraberlik ve kültürel dayanışmaya olan katkısının altını çizdi.

Gemlik Giresun Dereli Aksu Köylüleri Derneği Başkanı Salih Karataş ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karataş, yeni yönetim olarak hemşehri dayanışmasını daha da güçlendireceklerini  değer katacak  için çalışacaklarını ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennilerinin ardından ziyaret, dernek üyeleriyle çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.





Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski