Gemlik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Alperen ATALAR’dan Berat Kandili Mesajı

 


Başkan ATALAR mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Berat Kandili; affın, rahmetin, mağfiretin ve arınmanın müjdelendiği, gönüllerin huzurla dolduğu mübarek bir gecedir. Bu kutlu gece, bizlere hem bireysel hem de toplumsal olarak kendimizi muhasebe etme, hatalarımızdan ders çıkarma ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürüme fırsatı sunmaktadır.


Türk-İslam ülküsünü rehber edinmiş bir teşkilat olarak; milli ve manevi değerlerimize bağlı, vatanına, bayrağına ve milletine sevdalı bir gençlik yetiştirme gayesiyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz. Bu mübarek gecelerin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.


Berat Kandili’nin; başta aziz milletimiz olmak üzere, Türk-İslam âlemine huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyorum. Rabbim, bu mübarek gecede edilen duaları kabul buyursun, ülkemizi her türlü fitneden, beladan ve musibetten muhafaza eylesin.


Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Gemlikli hemşehrilerimizin, dava arkadaşlarımızın ve gönüldaşlarımızın Berat Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski