İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Orhan Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki gazi ve şehit aileleri derneklerini ziyaret ederek milli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaretlerde, sınır hattındaki bayrak provokasyonlarına tepki gösterilirken; şehit aileleri ve gazilere Türk bayrağı takdim edildi.
GEMLİK – İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, milli değerlere sahip çıkmak ve vatan savunmasının kahramanlarıyla dayanışma sergilemek amacıyla anlamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Orhan Karaduman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, önce Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gemlik Temsilciliği’ni, ardından Gemlik Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
"En Çok Onların Yüreği Yanıyor"
Ziyaretler sırasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Orhan Karaduman, son günlerde Musul ve Kamışlı sınır hattında Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırılara değindi. Karaduman, bu alçak girişimlerin tüm Türkiye’yi derinden sarstığını ancak bu durumdan en çok etkilenenlerin, vatan için bedel ödeyen şehit aileleri ve gaziler olduğunu vurguladı.
Karaduman konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Şehitlerimiz, bu bayrak bir gün dahi inmesin diye canlarından vazgeçmiş kahramanlardır. Şehit ailelerimiz ise evlatlarını 'Vatan sağ olsun' diyerek askere göndermiş, ne yazık ki onları ay-yıldızlı bayrağa sarılı tabutlarla karşılamıştır. Bu nedenle bugün yaşanan her hadise, en çok onların yüreğini yakmakta, en çok onların onurunu incitmektedir."
Anlamlı Hediye: Şanlı Türk Bayrağı
İYİ Parti heyeti, ziyaret ettikleri her iki derneğe de bayrağımızın asla inmeyeceğinin ve vatanın bölünmez bütünlüğünün bir sembolü olarak şanlı Türk bayrağını hediye etti. Gazilerin ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Karaduman, "Yalnız olmadıklarını hissettirmek ve milli değerlerimize olan bağlılığımızı yinelemek için buradayız," dedi.
Dernek Başkanlarına Teşekkür
Ziyaret programı kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gemlik Temsilciliği Başkanı Şehit Babası Mehmet Pınar ve Gemlik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Girenay ile bir araya gelen İYİ Parti yönetimi, dernek başkanlarına ve yönetimlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda ortak bir kararlılık vurgusu yapan Orhan Karaduman, "Bir kez daha haykırıyoruz: Bayrak inmez, vatan bölünmez. Ne mutlu Türk’üm diyene! İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı olarak milli değerlerimizin sonuna kadar savunucusu olmaya devam edeceğiz," diyerek sözlerini tamamladı.

