Bursaspor'un Menemen FK karşısında aldığı net galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Enes Çelik, camiaya birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Geçen sene olduğu gibi bu sene de bu işin sonunu getireceğiz," dedi.
Bursaspor Başkanı Enes Çelik, TFF 2. Lig'de Menemen FK'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından hem takıma hem de taraftarlara teşekkür etti. Stadyumu dolduran coşkulu kalabalığa ve sahada mücadele eden futbolculara övgüde bulunan Çelik, galibiyetin önemine dikkat çekti.
Karşılaşma sonrası duygularını paylaşan Enes Çelik, şu ifadeleri kullandı:
“En başta stadı dolduran muhteşem taraftarımıza, ardından müthiş bir mücadele örneği gösteren tüm futbolcu kardeşlerime, teknik direktörümüz ve ekibine teşekkür ediyorum.”
“BU İŞİN SONUNU BİRLİKTE GETİRECEĞİZ”
Başkan Çelik, birlik ve inanç vurgusu yaparak sezon sonuna kadar aynı kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti:
“Bir ve beraber olacağız. Geçen sene olduğu gibi bu sene de bu işin sonunu getireceğiz. Hiç endişeniz olmasın; elimizden ne geliyorsa, sezon sonuna kadar tüm enerjimizi yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte ortaya koyacağız.”
Alınan bu farklı galibiyet, yeşil-beyazlı camiada büyük bir moral yaratırken, Bursaspor'un ligdeki hedeflerine ulaşma yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
