Gemlik Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi: Ümit Şahin Yeni Müdür Oldu

 


Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Bursa Emniyet Teşkilatı'nın tecrübeli isimlerinden Ümit Şahin atandı. Daha önce Karacabey İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şahin, Gemlik'teki yeni görevine başladı.

30 yıllık meslek hayatının önemli bir bölümünü Kriminal Şube Müdürlüklerinde geçiren Ümit Şahin, engin tecrübesiyle Gemlik'in güvenlik ve asayişine liderlik edecek. Kariyerinin 22 yılını Ankara ve Erzurum gibi büyük illerde Kriminal Şube Müdürlüklerinde kritik görevlerde bulunan Şahin, suç ve suçluyla mücadelede uzman bir isim olarak tanınıyor.

2015 yılından itibaren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şahin, kentteki çeşitli görevlerinin ardından son olarak Nilüfer ve Karacabey ilçelerinde Emniyet Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Aslen Kütahyalı olan Ümit Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mustafa Kılıç, Osmangazi'ye Atandı

Gemlik'te yaklaşık 18 ay boyunca başarılı çalışmalara imza atan ve ilçe halkının takdirini kazanan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıç ise bu atama kararıyla Bursa'nın merkez ilçelerinden Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Kılıç'ın Gemlik'teki görev süresi boyunca yürüttüğü çalışmalar, ilçenin asayişine önemli katkılar sağlamıştı.

.

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski