Gerçek Hikayelerle Dolu Bir 8 Mart: Gemlik Tiyatro Etkinliği

 GEMLİK BELEDİYESİ VE GEMLİK KENT KONSEYİNDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL TİYATRO ETKİNLİĞİ 



Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için " Kadınlar Konuşursa" oyununu Gemlik'li tiyatro severler ile buluşturuyor.


GERÇEK KADIN HİKAYELERİNİ ELE ALAN MÜTHİŞ BİR OYUN


Gerçek hayat hikayelerinden alınmış konuları içeren "Kadınlar Konuşursa" adlı tiyatro oyunu Kimsesizler Mezarlığı’nda gassal olarak çalışan Kader'in yaşam zorluklarına rağmen hayata tutunuşunu ele alıyor. Gelen kimsesiz cenazelerin hikayelerini araştırarak bir anlamda kadınları konuşturuyor. Bir dönemin ünlü sinema yıldızı Gönül Bayhan'dan, pavyonlara düşen ve yavrusunu kaybeden Çiğdem'e, Gazze'de bir duvar dibinde oğlunun ve kocasının vurulmasını izleyen Farran'ın hikayesine kadar gerçek kadınların mücadelesi anlatıyor.

"Kadınlar Konuşursa" tiyatro oyunu 07 Mart Cuma günü saat 20.30'da Çemil Meriç Kültür merkezinde sahne alacak ücretsiz olarak sahnelenecek bu tiyatro oyununa tüm Gemlik halkı davetlidir.

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski