‘’Gemlikspor, provokasyonun karşısındadır, konuyla bağı yoktur’’
Gemlik Belediye Meclisinde konuşmacı olarak söz alan Gemlikspor Başkanı Metin Aslan, geçtiğimiz gün panayırda bulunan provokasyona Gemlikspor’un anında tepki verdiğini ifade ederek, Panayır’ı düzenleyenin Gemlikspor olmadığını, gelirden Gemlikspor’a oyuncu maaşlarının ücret verileceğini söyledi.
BİZ YAPMASAK BURSASPOR YAPACAKTI
Yetkisi Büyükşehir Belediyesinde olan Gemlik sahilinde, ilk olarak Bursaspor’a destek için panayır yapılmasının planlandığı, Gemlikspor’un Bursaspor yönetimi ile görüşerek gelirin Gemlikspor’a bırakılmasını istediklerini söylediler. Panayırın düzeni ile alakalı da, herhangi bir yetkilerinin olmadığını ifade eden Arslan, ‘’Panayır sonlanırsa, provakotörler amacına ulaşır’’ dedi.
Gemlikspor’a zarar gelmemesi ve denetlenmesi şartıyla, panayır sağlık ve zabıta önlemleri de alınarak devam edecek. Mevzunun yaşandığı sahne de kaldırılacak. Etkinlik sonuna kadar sahne kurulmayacak. Aynı zamanda, MHP Meclis Üyeleri de, huzur haklarının Gemlikspor’a verileceğini açıkladı.