Kumlaspor İvazpaşa'yı Gol Yağmuruna Tuttu: 13-0'lık Farkla Zirve Yolunda!

 


Kumlaspor İvazpaşa'yı Gol Yağmuruna Tuttu: 13-0!

Bursa 2. Amatör 3. Gurupta zirve mücadelesi veren Kumlaspor, Gemlik suni çim sahada İvazpaşa Spor'u adeta gol yağmuruna tutarak 13-0'lık ezici bir skorla mağlup etti. Bu galibiyetle 28 puana yükselen ve namağlup liderliğini koruyan Kumlaspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Maçın başlangıcından itibaren rakibine baskılı bir oyun kurgulayan Kumlaspor, ilk dakikada Selim Akçay'ın pası ile Barış Yar'ın golüyle 1-0 öne geçti. 3. dakikada Adnan Aşkın, gelişine vurarak farkı 2'ye çıkardı. 15. dakikada Nuri Sert'in ortasıyla Orhan İnce kafa golüyle skoru 3-0 yaptı. Kumlaspor'un gol yağmuru 26. dakikada Selim Akçay'ın ortasıyla Emre Tuna'nın golüyle 4-0'a yükseldi. 30. dakikada Bilal Baydar kalecinin hatasını affetmeyerek skoru 5-0 yaptı. 35. dakikada Selim Akçay'ın korner atışını Orhan İnce değerlendirerek farkı 6'ya çıkardı. İlk yarının son dakikalarında Burak Köksal ve Bilal Baydar'ın golleri ile Kumlaspor soyunma odasına 8-0 önde girdi.

İkinci yarıda da gol atma isteğini sürdüren Kumlaspor, 55. dakikada Defansın hatasını iyi değerlendiren Orhan Şahin Bölükbaşı'nın golüyle skoru 9-0 yaptı. 60. dakikada Burak Köksal, 62. dakikada Emir Tokdemir, 75. dakikada Adem Adıyaman ve 80. dakikada da Emir Tokdemir'in golleri Kumlaspor'un galibiyetini 13-0'a taşıdı.

Maçı 13-0 kazanan Kumlaspor, bu galibiyetle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörden Açıklamalar: Kulüp başkanı Alper Aslan, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bu galibiyetle birlikte takımımızın şampiyonluk yolundaki inancı daha da arttı. Oyuncularımızın her biri bu başarı için ter döküyor. Şampiyonluk kupasını Kumla mahallemize getirip, Kumla halkına armağan etmek istiyoruz. Tüm oyuncularımızın ayaklarına sağlık,” dedi.

Teknik direktör Cem Ucar ise, “Oyuncularım bugün sahada mükemmel bir oyun sergiledi. Her pozisyonda doğru yerdeydiler ve maç boyunca üstün bir performans gösterdiler. Şampiyonluk bizim en büyük hedefimiz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Kumla Mahalle Muhtarı Kazım Ata da, takımın bu başarısını kutlayarak, “Rakiplerimizi tek tek eleyerek şampiyon olacağımıza inancımız tam. Kumlaspor’un bu başarısı tüm mahalleyi gururlandırdı,” ifadelerini kullandı.

Haber: Yalçın Fındık

Resimler alt linklerde 


https://www.facebook.com/gemlikhaberci

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski