DANİLO'S PİZZA BURSA ANTSPOR GEMLİK'TE FİNALDE!

 

DANİLO'S PİZZA BURSA ANTSPOR GEMLİK'TE FİNALDE!

Bursa Antspor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor'u 70-61 yenerek TBF Kadınlar Ligi finalinde YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ile karşılaşacak.

Danilo's Pizza Bursa Antspor, Gemlik İlçe Spor Salonu'nda oynanan play-off yarı final serisinin 3. maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor'u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi 70-61 kazanan Bursa temsilcisi, finale yükselmenin sevincini yaşadı.

Maçın İlk Periyodu Danilo's Pizza Bursa Antspor'un

Maça Şenay Zeybek, Meryem Gültekin, Kübra Dicle, Melisa Korkmaz ve Alıyah Mazyck ilk beşiyle başlayan Bursa ekibi, ilk sayıyı Alıyah Mazyck ile kaydetti. İlk periyotta rakip sayılarına Melisa Korkmaz, Kübra Dicle, Alıyah Mazyck ve Eylül Minez ile karşılık veren Danilo's Pizza Bursa Antspor, ilk periyodu 17-16 önde tamamladı.

İkinci Periyotta Fark Açıldı

İkinci periyotta maçın kontrolünü eline alan Bursa temsilcisi, Eylül Minez, Alıyah Mazyck, Meryem Gültekin, Melisa Korkmaz ve Kübra Dicle'nin ürettiği sayılar ile soyunma odasına 33-26'lık skor ile önde giden taraf oldu.

Son Periyotta da Baskı Danilo's Pizza Bursa Antspor'dan

Soyunma odasından dönüşte Danilo's Pizza Bursa Antspor, Alıyah Mazyck, Eylül Minez, Rabia Gülşah Çelebi ve Kübra Dicle'nin sayıları ile farkı açarak maçın son bölümüne 50-37'lik skor ile önde gitti.

Maç genelindeki baskın oyununu son periyotta da sürdüren Bursa temsilcisi, son periyotta Rabia Gülşah Çelebi, Alıyah Mazyck, Gizem Kazalı Akcan, Meryem Gültekin, Şenay Zeybek ve Melisa Korkmaz ile sayılar üreterek karşılaşmadan 70-61'lik skor ile galibiyetle ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski