Şükrü Deviren, “Zeytinimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız”

 


  CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, üretici ve köylü zeytin halini ziyaret etti. Ziyarette zeytin üreticileri ve köylülerin sorunları hakkında bilgi alan Deviren, “Gemlik denilince akla ilk gelen ürün olan zeytinimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.


  Şükrü Deviren’e CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın ve Gençlik Kolları eşlik etti. 


Deviren, “Üreticimiz ve tüccarımızla istişare yapacağız”


  CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, Gemlik zeytininin markalaşması adına Gemlik Belediyesi tarafından önemli çalışmalar yapıldığını vurgularken, bu çalışmaları daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını belirtti. Zeytin ile ilgili yapacakları çalışmalarda özellikle üreticilerden, kooperatiflerden ve tüccarlarla istişare halinde olacaklarını ve adımlarını ona göre atacaklarını vurguladı. Birlikte başarmanın önemine de değinirken, kendisine gösterilen ilgi ve alaka için de teşekkür etti.


“Çiftçimizin her zaman yanında olacağız”


  CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Şükrü Deviren, çiftçiliğin ve üretmenin önemine vurgu yaparken, Gemlik Belediyesi olarak her zaman çiftçinin yanında olacaklarını ifade etti. CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in de projeleri arasında bulunan çiftçiye tohum, mazot ve gübre desteğini Gemlik’te de uygulayacaklarını belirten Deviren, “İnşa edeceğimiz tarımsal depolarla çiftçilerimizin ürünlerini sağlıklı bir ortamda depolayacağız. Çiftçimizin her zaman yanında olacak ve zeytinimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski