‘Halk Marketlerden yapılan yardımları artıracağız’




Yeni mahallede düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz Halk Marketleri değil kapatmak buradan yapılan yardımları kat bekat daha da artıracağız’ dedi.


Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ‘Başkanlığımız döneminde sizlerle çok güzel hatıralarımız oldu. Şimdi burada iftar sofrasıyla Ramazan bereketini birlikte yaşıyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle yeniden göreve geldiğimizde önümüzdeki beş yıl da sizlerle çok daha güzel günlerimiz olacak’ diye konuştu.


Göreve geldiklerinde Gemlik’teki Halk Marketlerin kapatılacağı iddialarının asılsız olduğunu ifade eden Yılmaz ‘1 Nisan’da göreve geldiğimizde Halk Marketleri değil kapatmak buradan şuan yapılan yardımları çok daha fazla artırarak devam ettireceğiz ’şeklinde konuştu

Gemlik Romanlar Dernegi Başkanı Ergün Taşoglu’da Refik Yılmaz’ı mahallerinde ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek ‘Başkanımız kendi döneminde her zaman bizim yanımızda yer aldı. Ne zaman ne istedikse bize yardımcı oldu’ kendilerine 31 Martta yapılacak seçimlerde başarılar diliyoruz’ şeklinde konuştu.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski