Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Giresun Derneği'ni Ziyaret Etti

 


Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız ve İlçe Yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Gemlik Giresun Derneği'ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Muhsin Deş ve yönetimi tarafından karşılanan Yıldız, dernek üyeleriyle sohbet etti.


Yıldız, konuşmasında Gemlik'te yaşanan deprem sorununa değinerek, depreme dayanıklı konutlar inşa etmek için kentsel dönüşüm projeleri hazırladıklarını söyledi. Yıldız, "Kentsel dönüşümde maddi durumu olmayan vatandaşlarımızı da unutmadık. Belediye bünyesinde bir vakıf kurarak, onlara da kentsel dönüşüm imkanı sağlayacağız" dedi.


Yıldız, ayrıca sahildeki engelsiz kafe projesini de anlattı. Yıldız, "Sahildeki engelsiz kafe şu anda var mı yok mu belli değil. Biz o bölgeyi yaz kış aktif hale getirerek, Gemlik vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz" diye konuştu.


Yıldız, konuşmasının ardından dernek yönetiminin sorularını yanıtladı. Yıldız, ziyaretini toplu fotoğraf çekimiyle sonlandırdı.


Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Ahmet Vakkas Yıldız, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Gemlik halkının teveccühünü kazanmayı hedefliyor.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski