Gemlik'te Zafer Rüzgarı Esmeye Başladı!




Zafer Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Nilüfer Toprakçı, sahadaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, İl Başkanı Cihat Gazi, İlçe Başkanı Mehmet Ali Sulhan ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilk önce parti binasında basın açıklaması düzenleyen Toprakçı, projelerini tanıttı. Daha sonra pazarda halkla buluşan Toprakçı, projelerini anlattı ve Gemliklilerin nabzını tuttu.


Yoğun Teveccüh ve Zafer Beklentisi


Toprakçı, Gemliklilerin Zafer Partisi'ne gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:


"Gemlik halkımızla buluştuk ve memnuniyetle gördük ki Gemlik Zafer'i benimsemiş ve Gemlik'in Zafer'ini bekliyor. Bize gösterdikleri yoğun teveccüh, halkımızın artık iki kutuplu bir seçim istemediğini ve 3. Yol olarak bizi seçtiklerini ve Zafer'i beklediklerini gösterdi. Bir teyzemizin 'kurtarın bizi bunlardan' diyerek 'açız aç' diye bağırması ise emeklilerimizin ne kadar zor şartlarda yaşam mücadelesi vermeye çalıştığını bir kez daha gösterdi bizlere."


Milletin Refahı İçin Zafer Sözü


Toprakçı, Zafer Partisi'nin milletin son kalesi olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:


"Zafer Belediyelerinde sadece ve sadece milletimizin refahı için çalışacağız. Bunun için sizlere söz veriyoruz, Zafer Sözü veriyoruz. Ve diyoruz ki Gemlik için Zafer, Zafer için Nilüfer!"


Zafer Rüzgarı Gemlik'te Esmeye Başladı


Zafer Partisi'nin Gemlik'te hızla büyüyen desteği, Nilüfer Toprakçı'nın samimi ve halkçı yaklaşımı ile birleşince ortaya büyük bir sinerji çıktı. Gemlikliler, Zafer Partisi'nin değişimi ve umudu temsil ettiğine inanıyor.


#Gemlik #Zafer #NilüferToprakçı #ZaferPartisi #YerelSeçimler #31Mart

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski