Gemlik'te Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı!

 

AK Parti ve Cumhur İttifakı Gemlik'te Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı!



31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın gücünü ve birlikteliğini gösteren önemli bir adım atıldı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Orhangazi Caddesi'nde bulunan merkez, 31 Mart'a kadar AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın seçim üssü olarak hizmet verecek. Gemlik, seçime yönelik çalışmalar yürütülecek, vatandaşlarla buluşmalar ve istişareler yapılacak.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, "Cumhur İttifakı olarak Bursa'da büyük bir aile olduğumuzu ve bu seçimde de birlikte zafere ulaşacağımıza inancım tamdır. Seçim Koordinasyon Merkezimiz, bu zaferin kazanılması için önemli bir rol oynayacak." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, "Bu sadece bir seçim ofisi değil, aynı zamanda hemşehrilerimizle buluştuğumuz, sohbet ettiğimiz ve taleplerini dinlediğimiz bir yer olacak. 31 Mart'a kadar tüm hemşehrilerimizi buraya bekliyoruz." diye konuştu.

AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz da, "Seçim Koordinasyon Merkezimiz, Gemlik'e hizmet etme azmimizin ve kararlılığımızın bir göstergesidir. 31 Mart'ta Gemlik'e birlikte ilçemize yeni bir dönem başlatacağız." ifadelerini kullandı.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski