GEMLİKSPOR U18 GENÇ ERKEK TAKIMI B LİGİ 3.LÜK KUPASINI GEMLİK'E GETİRDİ

 


Dün akşam Gemlik İlçe spor salonunda oynanan 3.lük müsabakasının ikinci maçını da kazanan Gemlikspor seriyi 2-0 ile geçerek Bursa üçüncüsü oldu. Sahaya, Kaptan Batuhan Kara, Gökalp Çelik, Arda Çelik, Celal Efe Manavoğlu, Cemalettin Faraş, Feti Kerem AYDOĞAN, Talha Polat Kaya, Hasan Efe Akça, Akın Şahin, Tunç Şahin, Erdem Kara ve Emre Dilli den oluşan kadrosuyla çıktı. Maça Gökalp, Cemalettin, Polat, Celal ve Kerem beşi ile başlayan GEMLİKSPOR etkili oyunuyla rakibine baskı kurdu ve ilk periyodu 14-29 önde tamamladı. 2.periyodun 5. dakikasında GEMLİKSPOR oyun üstünlüğünü rakibine iyice hissettirerek aradaki farkı açtı ve skoru 18-50 ye getirdi. 3. çeyrek her iki takımında karşılıklı basketlerine sahne oldu ve Final periyoduna Gemlikspor 53-67 avantajlı girdi. Maç boyunca üstünlüğünü elinde bulunduran GEMLİKSPOR son çeyrekte de rahat bir oyunla maçı kazanarak seriyi de 2-0 tamamlayarak üçüncülük kupasını Gemlik'e getirdi.

Gemlikspor'da tüm oyuncuların katkı sağladığı maçta öne çıkan isimler 23 sayı ile Gökalp ve 21 sayı ile Polat takımın en skorerleriydi.

Gemlikspor Basketbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda Antrenörü İbrahim Tokgöz "maça iyi başladık, baskılı savunma ve etkili hücumlar ile maçın 15 Dakikasını 18-50 gibi çok büyük farkla önde tamamladık. Bu da sonrasında oyuncularımın rahatlamasında ve keyifli maç çıkartmasında etkili oldu. Gemlikspor olarak bu yıl U18 aslanlarım ile üçüncülük kupasını ve U14 Aslanlarım ile dördüncülük kupasını Gemlik' imize getirdik U16 A Ligi'nde çeyrek final oynayarak çok iyi bir deneyim yaşadık ve U10 U11 U12 U13 U14 U16 maçlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah sezonu sakatlanmadan keyifle ve Gemlik'imizin adını en iyi şekilde temsil ederek tamamlamayı hedefliyoruz. Bizi desteklemeye gelen velilerimize taraftarlarımıza ve özellikle de kios taraftarlarına, Basketboldan çok daha fazlası Gemlikspor Basketbol Ailesi olarak çok teşekkür ediyorum" dedi

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski