GEMLİKSPOR MİMİKLERİNDEN BİR AKŞAM DA ÇİFTE GALİBİYET

 




Dün akşam ilçe spor salonumuzda Sezonun ilk müsabakalarına çıkan önce U12 ardından U14 Gemlikspor Basketbolcuları aldıkları galibiyetlerle Akşama damgasını vurdular.

TBF Bursa basketbol U12 minik erkekler maçı saat 19.00'da ilçe spor salonumuzda oynandı. Gemliksporumuz maça Kaptan Oktay Obuz, Kayra Aytaş, Mehmet Kaan Taraklı, Egemen Kökçü, Görkem Güneş, Muhammed Çağrı Nacar, Ali Aksoy, Göktuğ Tuğrul Bekar, Onur Gezgin, Yusuf Güney Kılınç ve Ömer Asaf dalgıç kadrosu ile çıktı. Gemlikspor U12 minik takımı maça Kaptan Oktay, Kayra, Egemen, Ali ve Mehmet beşi ile başladı. İlk periyotta tam sağa baskılı savunma yaparak rakibine sayı şansı vermeyen minik basketbolcularımız hızlı ve etkili hücumlar sonucu bulduğu basketlerle ilk periyodu 20-1 önde kapadı. 2. periyotta oyunun dengesi değişmedi ve ilk yarı 26-10 Gemliksporun üstünlüğü ile tamamladı. Maçın ikinci devresinde de üstünlüğünü devam ettiren minik basketbolcularımız maçı 55-19 kazanarak sezonun ilk maçında galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadılar.

Akşamın 2.maçı saat 20.30'da başladı. TBF Bursa U14 C Ligi müsabakasına Gemlikspor Kaptan Gökay Arhan Karatepe, Egemen Erdur, Sertan Saitoğulları, Kerem Günay, Yiğit Çam, Yusuf Sezer, Bedirhan Duysak, Emir Arslan, Kerem Suat Ercan ve Erol Eymen Kutbay kadrosuyla çıktı. Maça da Kaptan Arhan, Sertan, Kerem, Yusuf, Bedirhan ilk beşi ile başlayan Gemlikspor U14 takımı oyuncularımız tam saha etkili savunmasının yanı sıra isabetli şutlarla ilk periyodu 16-0 önde geçti. 2.3. ve 4. periyotlarda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran oyuncularımız maçı 58-31 kazanarak Sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadılar.

Gemlikspor basketbol şube sorumlusu ve aynı zamanda 10 takımdan ve 160 sporcudan oluşan Gemlikspor Basketbol Ailesinin antrenörlüğünü yapan İbrahim Tokgöz " Eylül ayında başlayan TBF Bursa yerel liglerinde 10 takımla mücadele etmekteyiz. Bazı takımlarımızın maçları tamamlandı ve bazı takımlarımız Sezonun ilk maçlarına çıkıyor. Bu akşam oynadığımız U12 ve U14 takımlarımız ilk müsabakalarına çıktılar her iki takımda iyi bir mücadele sonucu sahadan galibiyetle ayrılmaları bugüne kadar yapmış olduğumuz doğru ve düzenli çalışmanın meyvesidir. Gemlik gençliğinden oluşan takımlarla mücadele etmek Gemlik'e ve Gemlik'te yaşayan ailelere hizmettir. İçerisinde bir tane bile Gemlik'li gencin olmadığı takımlarla mücadele etmek ise Gemlik Gençliğine güvenmemektir. İşte bu düsturla mücadelemize Gemlik gençliği ile Gemlik'teki çocuklarımızla, ailelerimizle bir bütün olarak yıllardır mücadele etmekteyiz. Başarı Gemlik Gençliği ile gelirse başarıdır. Bunun haricindeki Gemlik gençliği ile gelmeyen başarılar sadece göz boyamasıdır. Basketboldan anlayan Bütün basketbol severler Bütün veliler Bu durumun farkındadır. Bizi biz yapan sonuna kadar güvendiğim GEMLİK GENÇLİĞİDİR ve bu gençler ile İnşallah ileride üst liglerde hem adında Gemlikspor hem oyuncusuyla Gemlik gençliği olan oyuncularla mücadele edeceğimiz takımların oluşumu, belediye seçimlerinden sonra olacağına inanıyorum" dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski