Gemlik'e Kapsamlı Hayvan Hastanesi Projesi




Bağımsız Gemlik Belediye Başkan Adayı Bayram Önal, seçim projelerini kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.


 Gemlik'in yeniden inşa edeceğiz” sloganıyla yola çıkan Bayram Önal, Hayvanlara özel projelerini açıklayarak, Gemlik halkının beğenisine sundu.  


Sesli açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  


“Gemlik'e en kapsamlı Hayvan Hastanesi’ni yapacağız. Sadece Hayvan hastanesi deyip geçmeyelim, çünkü öyle güzel detaylar ekledik ki, evcil hayvanlarımızı da atlamadık.  


Öncelikle hayvanlarımıza 7/ 24 hizmet edecek bir ambulansımız olacak. Acil durumlarda hayvanlarımızı mağdur etmeyeceğiz.  


Her canlı bizim için önemli, hayvan hastanemizde son teknoloji her türlü ameliyat ve bakımlarının yapılacağı bir tesisimiz olacak.  


Bunun yanında rehabilitasyon merkezimiz ve barınaklarımızda hayvanlarımızın konforuna göre dizayn edilecek.  



Tabi ki bunların yanında sadece kış aylarında değil, düzenli olarak besleme noktaları oluşturacağız ve sokaktaki canlarımıza mama ve su desteği sağlayacağız. 


Bunlarla bitmiyor, hayvan parkları yapacağız. Evcil hayvanlarımızın da faydalanabileceği, çok az örneği bulunan hayvan parklarında hayvanlarımız enerjilerini atabilecek ve doğal ortamlarından uzaklaşmayacaklar.  


Hayvan Hastanesi Projemizi siz değerli hemşehrilerimin

Gemlik'e Kapsamlı Hayvan Hastanesi Projesi

Bağımsız Gemlik Belediye Başkan Adayı Bayram Önal, "Gemlik'i yeniden inşa edeceğiz" sloganıyla yola çıkarak, hayvanlara özel projelerini kamuoyuna açıkladı. Projeler arasında şunlar yer alıyor:


7/24 Hayvan Ambulansı: Acil durumlarda hayvanlara hızlı ve güvenli müdahale için 7/24 hizmet verecek bir ambulans hizmeti sunulacak.


Son Teknoloji Hayvan Hastanesi: Her türlü ameliyat ve bakımı yapabilecek kapasitede, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış bir hayvan hastanesi inşa edilecek.


Rehabilitasyon Merkezi ve Barınaklar: Hayvanların konforuna uygun şekilde tasarlanmış rehabilitasyon merkezi ve barınaklar hizmete sunulacak.


Düzenli Besleme Noktaları: Sokak hayvanları için sadece kış aylarında değil, düzenli olarak besleme noktaları oluşturulacak ve mama ve su desteği sağlanacak.


Hayvan Parkları: Evcil hayvanların da faydalanabileceği, hayvanların enerjilerini atabilecekleri ve doğal ortamlarından uzaklaşmayacakları şekilde tasarlanmış hayvan parkları yapılacak.


Bayram Önal, Hayvan Hastanesi Projesi ile ilgili şunları söyledi:


"Hayvanlar bizim için önemlidir. Onların da tıpkı insanlar gibi sevgiye, şefkate ve ilgiye ihtiyacı var. Bu projeyle Gemlik'e en kapsamlı hayvan hastanesini yapacağız. Hayvan ambulansı, rehabilitasyon merkezi, barınaklar ve besleme noktaları gibi birçok hizmetle hayvanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu projeyi siz değerli hemşehrilerimin beğeni

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski