Gemlik bağımsız belediye başkan adayı Bayram Önal

 



Gemlik'e Bayram gelecek sloganı ile çıkan, Gemlik Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak adaylığını açıklayan ve çevresinde çok sayıda destekçisi ile yola çıkan, Gençağa Bayram olarak bilinen Bayram Önal, Gemlik’te belediye başkanı olarak önemli bir alternatif olduklarını vurguladı.


Gemlik’i siyasi partilerin verdiği kararlardan ibaret görmenin yanlış olduğunu, Gemlik ile alakalı kararların Gemlik’ten alınması gerektiğini ifade eden Gemlik Belediye Başkan Adayı; ‘’Bizler, daha öncesinde aday olacağımızı ifade etmiştik. O günlerde bizlere inanmadılar. Şimdi önemli bir unsur olarak sahalardayız. İlk olarak kendi çevremiz ile çalışmalara başladık. Bundan sonraki günlerde de, biz bir olacak, birlik olacak ve Gemlik için alternatif olacağız’’ dedi.


Bayram Önal, seçimlerde iddialı olduklarını ve Gemlik’i artık bağımsız belediye başkanının yönetmesi gerektiğini dile getirdi.


'EN BÜYÜK MESELE DEPREM MESELESİDİR'


Bayram Önal şunları söyledi:

“Bugün startımızı verdik ve bir halk toplantısıyla programımızı kısaca duyurduk. Önümüzdeki haftalarda deprem ve altyapı sorunu başta gelmek üzere çeşitli tanıtımlar yaparak basını ve kamuoyunu bilgilendireceğiz. En büyük mesele deprem bilimcilerin ve jeologlarında sürekli vurguladığı gibi yaklaşan deprem tehlikesidir. Buna karşı başta deprem konutları olmak üzere şehrin mevcut yapılarının güçlendirilmesi de dahil olmak üzere bir programı ilk tanıtımımızda açıklayacağız. Daha sonra yatırım, üretim ve diğer alanlara yönelik  Gemlik’te kurduğumuz ekiplerle birlikte görüşlerimizi paylaşacağız. Partilerin Gemlik’teki temel meselelere çözüm önerememesi ve yaklaşan seçimlerde somut hiçbir program önermemeleri nedeniyle bağımsız adaylığım gündeme geldi. Bu acil sorunları çözmek ve bir an evvel işe başlamak için gönüllü bir grupla çalışmayı başlatma kararı verdim. Tüm partililere oy veren ve bu partilerden kopmuş olan bıkmış olan umudunu yitirmiş olan bütün vatandaşlara umutsuz olmadığımızı ve sorunları hep birlikte çözebileceğimizi göstermek üzere el birliği yapmaya dayanışmaya davet ediyorum.” 



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski