AK Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Refik Yılmaz, Gemlik Giresun Derneği'ni Ziyaret Etti

 


AK Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Refik Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gemlik Giresun Derneği'ni ziyaret etti. Dernek başkanı Muhsin Deş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yılmaz, dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.


Yılmaz, Gemlik'te yaptığı ve yapmayı planladığı projeleri anlattı. Perşembe pazarı  için pazarcı esnafı ve Gemlik esnaf sanatkarlar odası arzu etmeleri halinde işbirliği yaparak kapalı  hale getirebilirler diye  söyledi. Ayrıca manastır alt kısmına yat limanı ve yeni sahildeki balıkçı barınağı genişletme projeleri olduğunu belirtti.


Gemlik Giresun Dernek başkan yardımcısı Dursun Yavuz'un Cihatlı bölgesi ile ilgili sorusuna da cevap veren Yılmaz, bu bölgeye daha önce proje yaptıklarını ancak görev sürelerinin bitmesi nedeniyle tamamlayamadıklarını ifade etti. Yılmaz, "Cihatlı bölgesinde dar ve orta gelirli Gemlik’te ikamet eden vatandaşların hak sahibi olabildiği sosyal konutlar inşa etmiştik. Aday olur ve Göreve gelirsek, bu projeyi devam ettireceğiz. 3 yıl Gemlik'te oturmuş, geliri asgari ücretin 2 katını geçmeyen  ve üzerine tapulu evi  olmayan kişileri yine ev sahibi yapacağız. Ayrıca Gemlik’te acilen yeni daireler yapılması gerekiyor." dedi.


CHP Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın geçen yapılan tek bir konser için belediyenin 5 milyon para harcamasına tepki gösteren Yılmaz, "5 sene boyunca konsere harcanan paralarla Gemlik’e çok şeyler yapılırdı. Biz AK Parti olarak halkın parasını şeffaf şekilde halka yönelik  hizmetlerde kullandık, yine öyle yapacağız . Bizim projelerimiz halkın yararına olan projelerdir." diye konuştu.


Yılmaz, deprem olmadan depremin önlemini almak gerektiğini, depreme dayanıklı olmayan yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

  Gemlik Giresun Dernek üyelerinden Rasim Yılmaz'ın Gemlik deprem olursa mezarlık yerine döner sözüne katıldığını belirten Yılmaz, "Gemlik için deprem için önlem alınmalıdır. Biz bunun için çalışacağız." dedi.


  Yılmaz,  yerinde dönüşümün sadece lafını yaptılar,  5 yılda  5 bina yerinde dönüşüm yapılmadı, böylelikle Gemlik’te konsere verilen değer kadar  yerinde dönüşüme verilmediğini  gördük. 


Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Muhsin Deş, Refik Yılmaz'a teşekkür ederek, başarılar diledi.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski