Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan'ı Ziyaret Etti

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında gazilere protokolde yer gösterilmemesi tepkilere neden olmuştu. Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'ın "Buraya kaymakam ve siyasiler oturacak" diyerek kendilerini protokol sıralarından kovduğunu ileri sürmüştü.

Gemlik'te Gazilere Saygısızlık İddiaları: İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan'ı Ziyaret Etti

Bu iddiaların ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan'ı ziyaret etti. Duran, ziyarette yaptığı açıklamada, gazilere karşı hiçbir zaman art niyetli olmadığını ve bundan sonra da böyle olacağını söyledi.

Duran, "Bizlerin siz değerli gazilerimize karşı hiçbir zaman herhangi bir art niyetimiz olmamış ve olamaz da. Hiç kimse Gazilerimizi herhangi bir yerden kovamaz, bir eğitimci olarak buna başta bizler tepki koyarız. Bundan sonraki törenlerde de herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm kurumlarımızla gerekli tedbirleri alacağız" dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan da, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, bundan sonra birlikte ortak çalışmalar yapmayı planladıklarını söyledi.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski