Gemlik Giresunlular Derneği, CHP Gemlik İlçe Başkanı'nı Ziyaret Etti

 Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Muhsin Deş ve yönetim kurulu üyeleri, 3 Kasım 2023 tarihinde CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu'yu ziyaret etti.


Ziyarette, dernek faaliyetleri ve kentte yaşayan Giresunluların sorunları konuşuldu. Dernek Başkanı Deş, ziyaretlerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Aksu'ya teşekkür etti.

CHP İlçe Başkanı Aksu ise, "Kentimizde yaşayan yedi bölge 81 ilden hemşerimizin yöresel kültürlerini yaşatmalarına önem veriyor, 120 binden fazla yurttaşımız için çalışıyoruz. Gemlik Giresunlular Derneği'nin de bu çalışmalara önemli katkılar sağladığını görüyoruz. Nazik ziyaretleri için dernek yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu:

"Kentimizde yaşayan yedi bölge 81 ilden hemşerimizin yöresel kültürlerini yaşatmalarına önem veriyor, 120 binden fazla yurttaşımız için çalışıyoruz. Gemlik Giresunlular Derneği'nin de bu çalışmalara önemli katkılar sağladığını görüyoruz. Nazik ziyaretleri için dernek yönetimine teşekkür ediyoruz."

Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Muhsin Deş:

"CHP İlçe Başkanı Aksu'ya teşekkür ediyoruz. Derneğimizin faaliyetleri ve kentte yaşayan Giresunluların sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski