Gemlik Belediyesi Meclis Üyeliğine Engelsiz Aday Adayı: Ahmet Demir

 ****



Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) meclis üyeliğine aday adayı olan Ahmet Demir, engelli bireylerin sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktığını söyledi.


CHP Gemlik İlçe Başkanlığı'na aday adaylık dosyasını veren Demir, yaptığı açıklamada, "Değerli Gemlikliler, uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kollarında ve birçok gönüllülük çalışmalarında yer aldım. Üstüme düşen bütün görevleri engel tanımadan büyük bir gurur ve heyecanla yerine getirdim. Gemlik'te yaşayan ve özel durumu olan dostlarımın yaşam alanlarını geliştirmek, sesimizi duyurmak, sorunlarımıza daha hızlı ve daha kolay çözüm yolu bulabilmek için yola çıktım. Son 5 yılda belediyemizin engelli bireylerimiz için geliştirdiği pek çok faaliyet, hayatı kolaylaştırıcı eylemlerini daha fazla geliştirmek, engelli bireylerin sesini daha fazla duyurabilmek ve engelli bireylerin sosyal hayatta daha da aktif olabilmesi için bütün çaba ve gayreti göstereceğim. Her zaman bir telefon kadar yakın olacağım. Bu süreçte yanımda olan, bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Demir, engelli bireylerin sorunlarının sadece fiziki engeller olmadığını, sosyal ve ekonomik engeller de olduğunu belirterek, "Bu engelleri aşmak için belediyemizin ilgili birimleriyle birlikte çalışarak, engelli bireylerimizin daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.


Demir'in aday adaylığı, Gemlik'teki engelli bireyler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski