Ozan Can, Son Yolculuğuna Uğurlandı



Emekli polis memuru Ozan Can, Bursa Gemlik'te vefat etmesinin ardından gerçekleştirilen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Asım Kocabıyık Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, ilçe kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, GTSO Meclis Başkanı Mehmet Anar, Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, ilçe emniyet müdürü Ufuk Akan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mesai arkadaşları ve birçok vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrasında Ozan Can'ın cenazesi Bursa Hamitler Mezarlığı'nda defnedildi. Bu hüzünlü gününde birçok kişi bir araya gelerek Can'a son görevlerini yerine getirdi. Yakınlarının ve dostlarının yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden gelen insanların katılımı, Ozan Can'ın ne kadar sevildiğini ve sayıldığını gösterdi.

Ozan Can, emekli bir polis memuru olarak hizmet ettiği süre boyunca toplumun güvenliği için çaba gösterdi ve örnek bir meslek hayatı geçirdi. Bu üzücü kaybın ardından, ailesi, meslektaşları ve sevenleri için derin bir üzüntü ve boşluk oluştu. Onun anıları ve fedakarlıkları her zaman hatırlanacak ve minnetle anılacaktır.

Haber: Yalçın Fındık


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski