Milli Eğitim Müdürü Duran ve Şube Müdürleri, Gemlik Fen Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

 



Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Fen Lisesi'nde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya geldi. Duran'a, Şube Müdürleri Adem Şahin ve Muhammet İkinci de eşlik etti.

Duran, öğrencilerle sohbet ederek eğitim-öğretim hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin başarılarının gurur verici olduğunu ifade eden Duran, onlara bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.


Programda, Fen Lisesi'ne ilk sırada yerleşen öğrenciye hediye takdim edildi. Duran, başarılı öğrenciyi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Programa, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağlı, Gemlik Fen Lisesi Müdürü Mehmet Akçay ve öğretmenler de katıldı.

Duran: "Öğrencilerimizin Başarıları Gurur Verici"

Duran, programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılarının gurur verici olduğunu ifade etti. Duran, "Öğrencilerimiz, eğitim-öğretim faaliyetlerine gösterdikleri özverili çalışmalarla bizleri gururlandırıyorlar. Onların başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Duran, öğrencilere de tavsiyelerde bulundu. Duran, "Öğrencilerimiz, eğitim hayatları boyunca her zaman öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye devam etmelidirler. Bu sayede, geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanabilirler." dedi.

Öğrencilere Hediye Takdim Edildi

Programda, Fen Lisesi'ne ilk sırada yerleşen öğrenciye hediye takdim edildi. Duran, başarılı öğrenciyi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Öğrenci, hediyesini almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenci, "Bu hediye, bana başarımı daha da artırma motivasyonu verdi. Kendimi çok mutlu hissediyorum." dedi.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Gemlik ve Bursa'daki öğrencilere başarılar dileriz, gençler iyi işler çıkaracak. Gemlik Resmi ve Özel Okulları

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski