Gemlik Borsası Başkanları Çanakkale 6. Tarım Fuarı'na katıldı

 Çanakkale Ticaret Borsası ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Çanakkale 6. Tarım Fuarı, 26-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Çıplak Köyü'nde gerçekleştirildi. Fuara, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ve Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan da katıldı.


Fuarın açılış törenine, Çanakkale Vali Yarımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Salih Erdinç Ersan, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Sevcan Elver, Borsa Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyeleri, Oda ve Borsa Başkanları, protokol, kooperatif başkanları, tarım firmaların temsilcileri, muhtarlar ve çiftçiler katılım sağladı.

Açılış töreninde konuşan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, fuarın tarım sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Fuarda, tarım sektörünün tüm paydaşları bir araya gelerek, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip etme fırsatı bulacak. Fuar, üretici ve tüketicinin bir araya gelmesi açısından da önemli bir platform olacak" dedi.

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ise, fuarın bölge tarım sektörüne önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Fuarda, Gemlik'in tarım ürünleri de yer alıyor. Bu vesileyle, Gemlik'in tarım ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağız" dedi.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski