Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na Gölcükspor Karşısında Veda Etti

 Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Bursaspor, Gölcükspor'u konuk etti. Timsah Arena'da oynanan maçta Gölcükspor, 22. ve 37. dakikalarda Serbay Yağız'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Bursaspor, 73. dakikada Çağatay Yılmaz'ın golüyle farkı 1'e indirdi ancak skoru değiştiremedi ve Gölcükspor, 2-1'lik galibiyetle adını 3. tura yazdırdı.


Maçın ilk çeyreğinde önemli bir pozisyon olmazken, Bursaspor'un atakları ve topa sahip olma oranı daha yüksekti. 22. dakikada Gölcükspor, kontra atağında Serbay Yağız ile öne geçti. 37. dakikada ise Serbay Yağız'ın ikinci golüyle Gölcükspor, devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Bursaspor, farkı azaltmak için yüklendi. 45. dakikada Bursaspor'un attığı gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. 73. dakikada Çağatay Yılmaz'ın golüyle Bursaspor farkı 1'e indirdi ancak skoru değiştiremedi ve Gölcükspor, 2-1'lik galibiyetle adını 3. tura yazdırdı.

Bursaspor'da Mehmet Erdem Uğurlu, 20. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Gölcükspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselirken, Bursaspor ise turnuvaya veda etti.

Bursaspor'un 11'i:

Deniz Aydın, Hamza Baran Arıkan, Ertuğrul Kurtuluş, Kerem Kök, Abdullah Tazgel, Barış Dalkıran, Samet Bozkurt, Enes Gökhan, Emre Tepegöz, Çağatay Yılmaz, Eren Güler

Gölcükspor'un 11'i:

Gökhan Taşkıran, Enes Yılmaz, Emre Okur, Fatih Gümüşel, Oğuzhan Çapar, Adem Efe, Murat Gül, İbrahim Özdemir, Ömer Alıcı, Ahmet Özer, Ahmet Arslan

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski