Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz Projesi Gemlik'te Yaygınlaşıyor

 

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve Coşkunöz Eğitim Vakfı iş birliğiyle yürütülen "Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz" projesi kapsamında, Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaygınlaştırma semineri düzenlendi.

Seminerde, projenin genel amacı ve hedefleri ile proje kapsamında uygulanan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Öğrencilere, teknolojik dönüşümün iş dünyasındaki önemi ve bu alanda kendilerini geliştirmek için neler yapabilecekleri anlatıldı.

Seminerde konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, teknolojik dönüşümün günümüz dünyasında kaçınılmaz bir gerçek olduğunu belirterek, "Bu dönüşüme ayak uydurabilmek için gençlerimizin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesi ve bu alandaki becerilerini geliştirmesi gerekiyor. Bu projenin amacı da gençlerimizi teknolojik dönüşümün gerekliliklerine hazırlamaktır." dedi.

Coşkunöz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Coşkunöz ise, "Projemiz kapsamında bugüne kadar birçok okulda seminerler düzenledik. Bu seminerlerle gençlerimizi teknolojik dönüşümün gereklilikleri konusunda bilinçlendiriyoruz. Bu seminerin de Gemlik'teki öğrencilerimize faydalı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Seminerin sonunda öğrencilere proje kapsamında hazırlanan eğitim materyalleri dağıtıldı.

Proje Hakkında

"Teknolojik Dönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz" projesi, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Coşkunöz Eğitim Vakfı iş birliğiyle yürütülüyor. Projenin amacı, öğrencilere teknolojik dönüşümün iş dünyasındaki önemini ve bu alanda kendilerini geliştirmek için neler yapabileceklerini anlatmak. Proje kapsamında, öğrencilere yönelik seminerler, eğitimler ve atölye çalışmaları düzenleniyor.

Proje, Bursa'nın Orhangazi ve Gemlik ilçelerinde bulunan meslek liselerinde uygulanıyor.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Gelecekte yazılım teknolojileri büyük rol oynuyor. Bu konuya Gemlik'te önem verilmesi güzel haber

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski