Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ü ağırladı

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamlamak ve okuldaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ü ağırladı.

Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ü ağırladı


Ziyarette, Karagöz'e Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Altıntaş, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve ilçe milli eğitim şube müdürleri de eşlik etti.

Okul Müdürü Hüseyin Otsay ve öğretmenler tarafından karşılanan Karagöz, okulun atölyelerini ve fiziki altyapısını inceledi. Daha sonra okulun yenilenen mutfağına geçen Karagöz, burada öğrencilere sunulan ücretsiz yemek hizmeti hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan Karagöz, mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılması adına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ve yenilikleri paylaştı. İdareci ve öğretmenlerin öneri ve taleplerini de dinleyen Karagöz, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını eksiksiz ve başarıyla tamamlayan okul yönetimini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Karagöz'e, okul müdürü Hüseyin Otsay ve ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Duran tarafından destek ve katkıları dolayısıyla günün anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Ziyarette, Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, ilçedeki mesleki eğitimin önemli bir üssü haline geldiğini ve ücretsiz yemek hizmetiyle öğrencilerin eğitimlerine katkı sağladığını belirten Karagöz, okulun çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski