Kamil Koç'a Yolculardan Tepki: "Pişmanlıktır, Yılların Firması Yakışmadı"

 

Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç, son dönemde yolcularından gelen şikayetlerle gündemde. Bursa'da yaşayan Kübra, Gemlik Otogarı'nda yaşadığı olumsuz deneyimi Twitter hesabından paylaştı.

Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç, son dönemde yolcularından gelen şikayetlerle gündemde. Bursa'da yaşayan Kübra, Gemlik Otogarı'nda yaşadığı olumsuz deneyimi Twitter hesabından paylaştı.

Kübra, 9:15'te Bandırma'ya hareket eden otobüsün iptal edildiğini öğrendiğini ancak otogardaki görevlinin kendisine bu durumu söylemediğini iddia etti. Kübra, "9:15 Bandırma ne zaman gelecek diye soruyorum, iptal oldu demiyor da birazdan gelir şurada benzinlikte diyor. 30 geçe gidiyorum ve Bandırma diyorum, birazdan gelecek diyor. 40 geçe gidiyorum ben Batman anladım o sefer iptal size mesaj gelmedi mi diyor kendileri kontrol ettiler. Bana mesaj, mail gelmemiş. Erken gitmek istediğim için 9:15 e aldığım bileti 10:15 e veriyorlar ve şu an saat 10:45 hala gelmedi. Ayrıca hanım efendi insanlarla uğraşmaktan sıkılmış yorulmuş ve sigarayla otogarın içine giriyor. Kamil Koç bir pişmanlıktır." dedi.

Emrah isimli bir yolcu da 16 Eylül 2023 tarihinde bilet aldığını ancak seferin iptal edildiğini öğrendiğini belirtti. Emrah, "16 Eylül 2023 tarihine bilet aldım. Aldığım bileti 14 Eylül günü seferi iptal etmişler fakat ne mesaj ne mail gelmedi. Firma gönderdik diyor. Üstelik 22:00 da olan otobüsü gelecek dediler 2 saat otobüsü bekledim sonra otobüs gelmeyecek dediler. Aktarma yap git diyorlar fiyat farkı çıkarıyorlar bir de. Sizin gibi firmaya yakışmadı #Kamil Koç yılların firması. Umarım kimse kullanmaz!" diye yazdı.

Burak isimli bir yolcu ise biletinin kalkış saatinin ertelendiğinden haberdar olmadığını belirterek, "Biletimin kalkış saati ertelenmiş. Arayıp ya da mesajla bilgilendirmek yerine mail atılmış. Sonrasında o saatte otogarda olmama rağmen otobüs beni almadan gelip geçti durmadı bile. Arayan soran yok. Müşteri hizmetleri bekletiyor. Gece 2den beri ayaktayım. Önce 5e ertelendiği için 5i bekledim şimdi De Otobüs göz göre göre yolcusunu almadan gitti. Muhatap kimse yok. Olmam gereken saatte olmam gereken yere gidemeyeceğim mağdur edildim." dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski