Gemlik'te Çatı Firması Müşterilerini Mağdur Etti


Gemlik'te yaşayan Öznur isimli bir vatandaş, Başkent Gemlik Çatı firmasına çatısının onarımı için para verdiğini ancak firmanın işi yarım bırakıp gittiğini iddia etti.

Öznur, yaptığı açıklamada, 4 ay önce Başkent Gemlik Çatı firmasına çatısının onarımı için ücret ödediğini belirterek, "Firma, çatıyı onaracağını söyledi ancak işi yarım bırakıp gitti. Aylarca türlü türlü bahaneler uydurup gelmediler. Telefonlarımıza cevap vermediler. Arada elemanlar gelip sadece bakıp bakıp gittiler. Aylar sonra gelip yarım bıraktıkları işlerini bitirmeye geldiklerini zannettik maalesef yine yarım bırakıp gittiler. Sürekli telefon ile aramamıza rağmen cevap dahi vermiyorlar. Üstüne bir de işi tamamlamadan fazla iş yaptıklarını söylüyorlar. Kesinlikle işimizi dedikleri gibi yapmadılar yarım bıraktılar sadece paramızı alıp bizi mağdur ettiler. İş ahlakı kesinlikle yok esnaflık müşteri memnuniyeti kesinlikle koca bir sıfır biz aramaktan bıktık onlar ise cevap vermeye tenezzül etmiyorlar. Başkent Gemlik Çatı kesinlikle kapatılıp ticaretten men edilmedi." dedi.

Öznur, firmanın kendisi gibi mağdur ettiği başka vatandaşlar olduğunu belirterek, "Benim gibi mağdur olan vatandaşlardan da şikayetler geldi. Firmanın kapatılması ve ticaretten men edilmesi için gerekli mercilere başvuru yapacağım." diye konuştu.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski