Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, bugün ilçedeki zeytin halinde üreticileri ziyaret etti. Sertaslan, ziyarette yaptığı açıklamada, Gemlik'in Türkiye'nin en kaliteli sofralık zeytinlerinin üretildiği bir ilçe olduğunu belirterek, "Gemlik Belediyesi olarak zeytinimiz ve zeytinyağımızın marka değerini arttırmak için çalışmalara devam edecek, çiftçimize her zaman desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.
Sertaslan, ziyarette üreticilerle sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Sertaslan, üreticilere, belediyenin çiftçilere yönelik desteklerinden bahsetti.
Sertaslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gemlik, Türkiye'nin en kaliteli sofralık zeytinlerinin üretildiği bir ilçedir. İlçemizde 2 milyon 650 bin zeytin ağacı bulunmaktadır. Zeytincilik, ilçemizin en önemli geçim kaynaklarından biridir.
Gemlik Belediyesi olarak zeytinimiz ve zeytinyağımızın marka değerini arttırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Bu kapsamda, zeytin üreticilerimize yönelik desteklerimizi artıracağız.
Bugün, zeytin halindeki üreticilerimizi ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledik. Üreticilerimize, belediyemizin çiftçilere yönelik desteklerinden bahsettik.
Çiftçilerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Onlara, üretimlerini daha verimli hale getirecek her türlü desteği sağlamaya çalışacağız."