Kurşunlu Mahallesi Muhtarı İsyan Etti: Belediyenin Sorunlara Cevapsızlığına Tepki



 Kurşunlu Mahallesi'nin Muhtarı Hüseyin Ormancılar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla bölgenin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. İşte o paylaşım:


"DEĞERLİ KURŞUNLULAR, BURASI ZÜBEYDE HANIM KORDONU, ESER MARKET'IN KANARYA 3 BEYSELİN, KURŞUNLU VE ÇAĞLAR İSKELESİNİN HALI KORDONLARIMIZIN HALI 6 YILDIR SÖYLÜYORUM. BUGÜN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMA ATIM BENİM ELİMDE SIHIRLI DEYNEK YOK DİYE CEVAP YAZMIŞ. İHALEYE ÇIKARIYORUZ, GİREN OLMUYOR DİYE CEVAP. 6 YILDIR OLMUYOR. 2 YIL GEMLİK BELEDİYESİNE GEÇTİ, ONLAR DA YAPMADI. BİZİM VERGİLERİMİZİ ALIP BAŞKA YERLERE HİZMET VERİLİYOR. BU KURŞUNLULARIN VE MUHTARIN İSYANIDIR.


YAZ GELDİ, YOL BOYLARI OT İÇİNDE. O ZAMAN KURŞUNLU'YU 2 BELEDİYEDE ÇIKARSIN, BAĞIMSIZ KALALIM. DEĞERLİ KURŞUNLULAR, BEN SİZLERDEN RİCA EDİYORUM, 1. İNCİ KAYITLARINIZI ALALIM. SEÇİM ÜSTÜ GELEN HİÇBİR PARTİYİ KURŞUNLU'YA İSTEMİYORUZ. BEN ONLARA HESAP VERMİYOM. KURŞUNLULUMUN İNSANLARINA HESAP VERİYORUM. VE ŞAHİSLERİMİZ OLMADAN YOLLARIMIZ OLMADAN HİÇBİR PARTİ GELMESİN. SİZLER DE LÜTFEN KAYITLARINIZI ALIN VE KURŞUNLUMUN HER BİREYİNDEN CİMERE VE BELEDİYENİN WHATSAPP'LARINA YOLLAYIN. İLLA BİRİLERİ Mİ OLSUN? KARDEŞİNE HEPİNİZİN DESTEK OLMASINI İSTİYORUM. NE OLUR, KURŞUNLU'YU SEVİYORSANIZ, 1. İNCİ KAYITLARINIZI ALIN. 5 BİN OY YAPALIM.


SAYGILARIMLA,

KURŞUNLU MUHTARI HÜSEYİN ORMANCILAR

TEL: 0530 022 08 11"


Bu paylaşımda Muhtar Hüseyin Ormancılar, Kurşunlu Mahallesi'nin yaşadığı sorunları dile getiriyor ve bölgenin belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade ediyor. Kendisinin taleplerine cevap alamadığını ve belediyenin vergileri başka yerlere harcadığını iddia ediyor. Ayrıca, Kurşunlu halkının desteğiyle bağımsız bir şekilde yönetilmek istediklerini belirtiyor ve vatandaşları 1. İnci kayıtlarını almaya ve ilgili mercilere iletmeye çağırıyor. Muhtar, bu şekilde 5 bin oy toplamayı hedefliyor.






1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski