Gemlik'te Genç İntihar Girişiminde Bulundu



**Gemlik'te Genç İntihar Girişiminden Kurtuldu**

Gemlik Osmaniye Mahallesi Çelik Sokak'ta bir genç intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen Gemlik Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye ekipleri genç çocuğu ikna etmeye çalıştı. Sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde bekliyordu.

İddiaya göre, 18 ve 20 yaşlarındaki genç, bunalıma girerek intihar etmek istedi. Genç, bir binanın 5 katta aşağı atlamak istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen Gemlik Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye ekipleri genç çocuğu ikna etmeye çalıştı. Sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerinde bekliyordu.

Genç, yaklaşık 5 saat boyunca 5 katta bekledi. İtfaiye ekipleri, gencin düşmesini engellemek için şişme yatak kurdu. Genç, yaklaşık 20.15 sıralarında çatıdan aşağı atladı. Şişme yatak, gencin düşmesini engelledi ve genç ölümden kurtuldu.

Genç, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç, hastanede tedavi altına alındı.

Gencin intihar girişiminin nedeni henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


3 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Cidden çok zor bi durum inşallah kardeşimiz için hersey güzel olur daha gencecik çocuklar herne olursa olsun hayat yaşamaya değer Sohbetf

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kim bilir ne derdi vardı adamın ya
    https://serdenci.com

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski