Gençali Mahallesi Yol Bakımı

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Gençali Mahallesi Kumsaz Sahil Camisi'nin yol bakım çalışmalarında, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri'nden freze malzemesi talep edildi. Ayrıca Gemlik Belediyesi Fen İşleri'ne de grayder talebinde bulunuldu ve sorun başarıyla çözüldü.


Mahalle sakinleri, yol bakımı için gerekli olan malzemelerin temini ve tesfiyesinde emeği geçen her iki belediyeye de teşekkür etti. Yapılan çalışmalar sayesinde, mahalle sakinleri artık daha güvenli ve konforlu bir yolda seyahat edebilecekler.


Konuyla ilgili açıklama yapan mahalle sakinleri, "Belediyelerimizin desteğiyle yol bakım çalışmalarımızı başarıyla tamamladık. Yolun daha önceki halinden tamamen farklı bir hal aldığını görmek bizi mutlu etti. Her iki belediyemize de mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" dediler.


Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekipleri ve Gemlik Belediyesi Fen İşleri ekipleri ise, mahalle sakinlerinin memnuniyeti için ellerinden geleni yaptıklarını ve çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına özen gösterdiklerini belirt


tiler.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski