Gemlik Devlet Hastane Kaldırım Yolları 4 Yıl Sonra Hala Tamamlanmadı



 Gemlik Devlet Hastanesi, 2019 yılında hizmete girmesinin ardından bölgedeki sağlık hizmetlerine büyük bir katkı sağladı. Ancak hastanenin alt bölgenin altyapı çalışmalarının tamamlanmaması, bölge halkının sıkıntı yaşamasına neden oldu.


Hastanenin  yer alan kaldırım yollarının bir kısmı yapılmış olsa da bir kısmı halen tamamlanmadı. İnsanlar hastaneye giderken yürüyüş yolları üzerinde çamurlu alanlarla karşılaşıyorlar ve yağışlı günlerde su birikintileri oluşuyor. Ayrıca, yol geçişlerinde de kaldırım yapılmaması nedeniyle insanlar zorlu bir yürüyüşle karşı karşıya kalıyorlar.


Gemlik halkı, hastanenin bölgeye sağlamış olduğu hizmetin kalitesini arttırmak adına, hastane alt bölgesinde altyapı sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyor. Özellikle engelli vatandaşların ve yaşlıların hastaneye erişimleri konusunda yaşadıkları sıkıntılar, bu durumun ne kadar acil olduğunu gösteriyor.


Yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulması beklenirken, Gemlik halkı bu konuda duyarlılık gösterilmesi ve gereken çalışmaların bir an önce yapılması talebinde bulunuyor.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski