"Gemlik Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Oturumunda Sporculara Teşekkür Etti ve Kararlar Aldı"



 Gemlik Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan oturumunu Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Meclis üyeleri, oturum öncesinde Belediye Spor Kulübü sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti ve hediyelerini takdim etti. Sporcuların başarılarıyla ilçenin gurur kaynağı olduğu vurgulandı.


Belediye meclisi oturumunda, ilçenin çeşitli konularına ilişkin kararlar alındı. Alınan kararların ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temenni edildi. Meclis üyeleri, ilçenin daha da gelişmesi ve ilçe halkının refahının artması için çaba gösterdiklerini vurguladı.


Gemlik Belediye Başkanı, meclis oturumunda yaptığı konuşmada, sporcuların başarılarından gurur duyduğunu ve ilçenin her alanda zirveyi hedeflediğini belirtti. Sporun önemine vurgu yaparak, gençlerin ve sporcuların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.


Belediye meclisi oturumu, ilçenin yerel yönetimi olarak, halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve ilçenin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bir platform olarak devam etti. Nisan ayı olağan oturumunda alınan kararların ilçe halkına ve Gemlik Belediyesi'ne hayırlı olması temenni edildi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski