"AK Parti Gemlik Meclis Üyesi Dursun Yavuz'dan Ramazan Bayramı Mesajı"

 


"Sevgili hemşehrilerim, Ramazan ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde, bir yıl boyunca hepimizin dualarını kabul eden, manevi atmosferiyle hayatımıza anlam katan bu mübarek aydan ayrılıyoruz. Bu vesileyle sizlere en kalbi duygularımla Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.


Bayramın coşkusunu ve sevincini paylaşmak için sevdiklerinizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, unutmayalım ki bizleri bayrama ulaştıran en büyük sebep kardeşlik, hoşgörü ve dayanışmadır. Bu özel günle birlikte, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmek adına her zaman olduğu gibi yan yana durarak, birbirimizin hatalarını affederek, birlikte olmanın önemine hep birlikte vurgu yapalım.


Bu vesileyle, devletimizin ve milletimizin bekası için gece gündüz demeden çalışan, vatan toprağı için canlarını feda etmekten çekinmeyen tüm güvenlik güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmemizi nasip etsin. Bayramınız mübarek olsun."


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski