"Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Mehmet Şamil Yiğit, MHP ve Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ile İstişare Toplantısı Yaptı"



 Bursa'da 14 mayıs Genel Seçimleri için aday adayı olan Mehmet Şamil Yiğit, İftar programının ardından Bursa Giresunlular Derneği'nde düzenlenen bir toplantıya katıldı. Toplantıya MHP milletvekili adayı Korkut Aktaş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, Ak Parti Gemlik İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Karataş ve 32 dernek başkanı da katıldı.

Toplantıda işbirliği ve değerlendirme konuları ele alındı. Mehmet Şamil Yiğit, seçim çalışmaları için destek istedi ve kendisinin de destek vereceği sözünü verdi. Ayrıca Giresun Federasyonu kurucu Başkanı Üzeyir Aktaş da toplantıya katılarak destek verdi.

Mehmet Şamil Yiğit, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "İftar programı sonrası Bursa Giresunlular Derneği'nde MHP Milletvekili Adayımız Korkut Aktaş, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Salih Bahadır, Ak Parti Gemlik İlçe Başkan Yardımcımız Erdal Karataş ve 32 Hemşerim dernek başkanları ile iştişare ve değerlendirme yaptık. Bu toplantıda, seçim çalışmalarımızda birlikte hareket etmek, işbirliği yapmak için fikir alışverişinde bulunduk. Hepimiz aynı hedefe yönelik çalışıyoruz ve herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Bu toplantının ardından Mehmet Şamil Yiğit'in seçim çalışmalarına destek verenler arasında MHP milletvekili adayı Korkut Aktaş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, Ak Parti Gemlik İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Karataş ve 32 dernek başkanı da yer aldı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski