Kurşunlu halkı isyanda



 Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde halk ve muhtar isyanda. Mahalle sakinleri, denize atılan midye çöplerinin deniz kirliliğine neden olduğunu ve artık denize girilemeyeceğini belirtiyorlar. Muhtar Hüseyin Ormancılar, bölgede denizi temizleyen midyelerin bile artık bu kirlilik nedeniyle etkisiz hale geldiğini ifade ediyor.


Muhtar Ormancılar, yetkililerin duruma müdahale etmemesi ve midye çöplerinin bölgeden kaldırılmamasından dolayı isyan ettiklerini söylüyor. Mahalle sakinleri olarak tüm siyasi parti temsilcilerine ulaştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten Ormancılar, devlet büyüklerine seslenerek sahillerinin korunmasını istediklerini dile getiriyor.


Kurşunlu halkının denizleri temizlemek için çalışan midyelerin bile artık etkisiz hale geldiği bir ortamda yaşamaları hiçbir şekilde kabul edilemez. Midye çöplerinin bölgeden kaldırılmamasından ve yetkililerin konuya müdahale etmemesinden dolayı isyan eden Kurşunlu halkı, denizlerinin korunması için tüm yetkililere çağrıda bulunuyor. 

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski