Gemlik'te Millet İttifakı Seçime Hazır

 


Gemlik ilçesindeki Millet İttifakı üyeleri, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Deva Partisi ve Demokrat Parti’nin ilçe başkanları tarafından yapılan bir toplantıda seçim hazırlıklarını görüşmek için bir araya geldi. Toplantıya Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da katıldı.


Başkan Şükrü Aksu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi konuşuldu. Aksu, Millet İttifakı olarak seçim sürecine uyum içinde çalışmaya devam ettiklerini belirtti ve seçim tarihine yakın bir zamanda daha sık bir araya gelmeyi planladıklarını açıkladı.


Aksu, "Aziz milletimizi yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmeye çağırıyoruz. Bu seçimlerde Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı olarak seçerek, adaletin, liyakatin, huzurun ve eşitliğin hâkim olduğu bir Türkiye meydana getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Millet İttifakı üyeleri ise seçim sürecinde birlikte hareket edeceklerini vurgulayarak, Gemlik'te halkın desteğini alacaklarını umut ettiklerini ifade ettiler.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski