Gemlik'te aday adayları kolları sıvadı!

 

Seçim takvimi açıklanması ardından iktidar partisi AK Parti’de henüz isimler ortaya çıkmazken, İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’ın ismi tüm siyasi partilerde sıkça dillendirilmeye başlandı.

SERTASLAN GEMLİK İÇİN YETERLİ ÇALIŞTI MI?

         Dört yıllık görev süresinde Gemlik'te kalıcı bir eser getiremeyen, “Şu da benim eserim” diyebileceği bir şeyi bulunmayan, Gemlik Belediye Başkanı seçimini AK Parti’nin kaybetmesinin ardından Gemlik “Hizmete doydu!” diyerek unutup, ilçelerde gövde gösterisi yapan Mehmet Uğur Sertaslan mevcut başkan tekrar olacak mı?  Gemlik'te yeniden aday olmasının zor gözüküyor. 


 CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇIKARIR MI? 


CHP Gemlik İlçe teşkilatı milletvekili aday adayı çıkaracak mı?  Şimdi diyorsunuz ki, Gemlik'te ne başarı gösterdiler ki, milletvekili adayı çıkarsınlar. İyi Parti, Gelecek parti, Saadet partisi ve Deva partisi
CHP ile ortak bir karar alıp ilçede bir milletvekili adayı çıkarır mı bilinmez ama ilerlediği bir zamanda göreceğiz. 


REFİK YILMAZ ADAY OLACAK MI?


 Milletvekili aday aday olacağını söylentisi çıkan Refik Yılmaz'ın Eski Belediye başkanı Yılmaz,  aday olabileceği, ancak genel merkezin geçen seçimi kaybettirdiği düşüncesi olduğu için, kendisine sıcak bakılmadığı söyleniyor.

HACI ÖMER YAVUZ'A ADAYLIK TEKLİFİ

Geçen seçim'de Büyük Birlik partisi Gemlik belediye başkan adayı Hacı Ömer Yavuz, seçim sürecinde güzel çalışmalar yapıp kendi yöresinde ve Gemlik altında güzel başarılar elde etti. Seçimde istediğini alamadı ama Gemlik halkı onu sevdi.
Aldığımız bilgilere göre,  Ömer Yavuz'u 3 siyasi parti ilçe başkanları gelerek milletvekili aday adayı olması teklifini sunulduğu iddia ediliyor. İleri bir zamanda ne gösterecek bilmiyorum ama hangi partiye cevap verecek dört gözle merakla bekleniyor.

Gemlik'te ne kadar milletvekili çıkarsa o kadar Gemlik için yararlı olur. Hele bu zor günler de,  Gemlik için ilaç gibi geliyor hem siyasi hem de vatandaşlar için çözüm çaresi olur gibi. 


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski