Gemlik Giresun derneği Depremzede çocuklara moral verdi

 

Ebru sanatçısı Levent Yıldırım, Gemlik Giresun Derneği ile birlikte depremzede çocuklarla bir araya gelip, miniklere moral verdi.
Gemlik Giresun Derneği depremin ilk gününden beri yardımlarına hem saha içi hep saha dışı devam ediyor.  Karacaali Gençlik ve spor Bakanlığı Gençlik Tesisleri’ne yerleştirilen depremzedeler için özel bir ziyaret düzenledi. Çocukların mutluluğu için  için çeşitli çocuk çizimleri, Ebru sanatı yaratıcı hocaların dan bilgi aldı. Çocuklara çeşitli oyuncaklar verildiği gibi farklı atölyelerin yer aldığı etkinliklerle kendilerini İfade alanları bularak keyifli vakit geçirmeleri hedeflendi. 
Gemlik Giresun Dernek Başkanı Nadir Uzun;  Karacaali Gençlik ve spor Bakanlığı Gençlik Kampında Kalan Depremzede Ailelerimizi ziyret ettik, Ebru sanatçısı Levent Yıldırım Hocamız sağolsun bizleri kırmayıp, her yüreğe tek tek dokundu, nacizhane ufakta olsa onlar için bir etkinlik oldu, Küçük hediyelerle onları mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere, Bir  çoğu ile muhabbet etme fırsatımız oldu çok iyi bakıldıklarını ve burada olmaktan memnun olduklarını belirttiler. Tek sıkıntılarının işsiz ve güçsüz kalıp boş oturmaktan sıkıldıklarını dile getirdiler, Başta Ebru, sanat Hocamız Levent, Yönetim Kurulu Arkadaşlarıma ve bu Güzel Misafirlerimizi Güzel bir şekilde ağarlayan Gençlik Kampı Müdürü Ömer Albayrak ve ekibine çok teşekkür ederiz. Dedi. 

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski