"Gemlik Belediyesi Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Etkinlikleri Düzenledi"

 


Gemlik Belediyesi, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü münasebetiyle şehitleri anmak ve onların hatıralarını yaşatmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda, belediye tarafından şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla bir yemek organize edildi.


Yemekte Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili de hazır bulundu. Katılımcılar, Çanakkale Savaşı'nda hayatını kaybeden askerlerimizi anarak, onların fedakarlıklarını ve vatanımız için verdikleri mücadeleyi hatırladılar. Başkan Yardımcısı Dimili, yemekte yaptığı konuşmada, şehitlerimizin bizlere emanet olduğunu vurgulayarak, onların hatıralarının yaşatılmasının önemine değindi.


Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine de Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili katıldı. Törene, ilçedeki protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerimiz de iştirak etti. Törenin ardından, protokol üyeleri ve şehit aileleri birlikte Gemlik şehitliğini ziyaret etti. Burada dualar edildi ve şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek çiçekler bırakıldı.


Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Dimili, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Çanakkale Savaşı, tarihimizde büyük bir kahramanlık destanıdır. Bu mücadelede vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi her zaman minnetle anıyoruz. Bu etkinliklerle, onların hatıralarını yaşatmayı ve genç nesillere aktarmayı amaçlıyoruz" dedi

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski