"Erzurumlular Derneği, Gemlik'teki Depremzedelere İftar Yemeği Verdi"

 Gemlik Kaymakamlığı bünyesinde Erzurumlular Derneği tarafından depremzedelere yönelik bir iftar yemeği düzenlendi. Iftar yemeğine Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Aşk.Vtr. Alb Murat Dülgar, Gemlik Bel Bask Yard Mert Dimili, İlçe Emniyet Müdürü, Abdülkadir Yüce, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyigit, İlçe Yaziisleri Müdürü Uğur Şanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Demir, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Saadettin Bayhan ve çok sayıda depremzede aile katıldı.




Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar davetinde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan Göç, depremzedelere destek olacaklarını belirterek, "Soframız, kapımız her zaman sizlere açık olacak. Herhangi bir eksiklik ya da ihtiyacınız olduğunda kaymakamlığımıza, belediyemize ve diğer kurumlarımıza gelebilirsiniz" dedi.


Erzurumlular Derneği Başkanı Bayram Bozdemir ise depremzede ailelere yönelik çalışmalarına devam ettiklerini hatırlattı ve davete katılan herkese teşekkür etti. Dernek, son dönemde 13 aileye tüm eşyalarıyla ev hazırlama, 40 eve eşya yardımı, 200 koli gıda yardımı, 500 TL değerinde 200 adet alışveriş fişi ve 100 çocuğa giyim yardımı yapmıştır. Derneğin deprem sonrası yapmış olduğu çalışmalar Gemliklilerden büyük takdir toplarken diğer yöresel derneklere de örnek oldu.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski